Uspešen zaključek ICR2023

Objavil lahde dne

Ponosno sporočamo, da je ekipa LAHDE uspešno zaključila svojo aktivno udeležbo na 26. Mednarodnem kongresu o hlajenju (ICR 2023) v osupljivem Parizu! To edinstveno in izjemno pomembno srečanje, poteka vsake 4 leta, in morda je bilo letos toliko bolj posebno, ker se je vrnilo v svoje rojstno mesto. Kongres je bil namreč ustanovljen leta 1908 v Parizu, nazadnje pa je tam potekal pred 40 leti.  

Naša ekipa je imela priložnost sodelovati v raznolikih predavanjih in delavnicah (s katerimi prispevki smo se predstavili lahko preberete tu), kjer so v ospredje postavljene najnovejše inovacije na področju hlajenja. Obisk kongresa je bila neprecenljiva izkušnja, ki je omogočila našim strokovnjakom, da smo poglobili svoje znanje in se povezali z kolegi raziskovalci s celega sveta. 

Kongres je prinesel vpogled v najsodobnejše tehnologije, trajnostne pristope ter prihodnje izzive, ki jih bo treba nasloviti na področju hlajenja. Razprave so se dotaknile vseh vidikov, od energetske učinkovitosti do okoljske trajnosti. Prav tako smo se imeli priložnost povezati s kolegi in partnerji iz industrije ter izmenjati dragocene izkušnje, ki bodo zagotovo pripomogle k nadaljnjemu napredku naše skupine. 

Z veseljem že pričakujemo naslednjo 27. izvedbo kongresa, ki bo leta 2027 v Seulu. Prepričani smo, da bomo tudi takrat aktivno sodelovali in prispevali k razpravam ter inovacijam na področju hlajenja. Naša zavezanost napredku in trajnostnemu razvoju ostaja nedotaknjena. 

Skupaj gradimo pot k bolj učinkoviti, trajnostni in inovativni prihodnosti na področju hlajenja!