Odpravljamo se v Pariz na prestižni 26. mednarodni kongres o hlajenju!

Objavil lahde dne

 

Z veseljem z vami delimo prijetno novico, zaradi katere z navdušenjem odštevamo dneve. Avgusta bo naša ekipa odletela v Pariz, kjer se bo udeležila težko pričakovanega 26. Mednarodnega kongresa IIR o hlajenju, ki ga organizira IIFIIR – International Institute of Refrigeration.

Ta prestižni dogodek, ki poteka vsake štiri leta (pred štirimi leti smo bili v Montrealu v Kanadi), je vrhunec našega področja dela, na katerem se zbere več kot tisoč raziskovalcev, strokovnjakov, vodilnih v panogi in inovatorjev z vsega sveta, da razpravljajo in predstavijo najnovejše dosežke na področju hladilne tehnologije. 

S ponosom sporočamo, da bodo naslednji člani LAHDE predstavili svoje inovativno znanstveno delo ter tako okrepili našo zavezanost k razvoju hladilne industrije. Nastopili bodo s sledečimi prispevki:  

☑️Prof. Dr. Andrej Kitanovski: delavnica Trdninske tehnologije hlajenja in ogrevanja (https://icr2023.exordo.com/programme/session/21) in predstavitev na novo ustanovljene delovne skupine IIR Working Group Solid State Cooling and Heating (https://iifiir.org/en/working-group-solid-state-heating-and-cooling) 

☑️Dr. Katja Klinar: Kapljevinsko EWOD toplotno stikalo za magnetokalorično napravo  

☑️ Katja Vozel: Modeliranje kaloričnih naprav z novim orodjem za simulacije toplotnih tokokrogov  

☑️ Nada Petelin: Vrednotenje delovanja toplotno stikalnega kondenzatorja  v magnetnokalorični hladilni napravi  

☑️Dr. Urban Tomc: Magnetokalorično hlajenje z visoko frekvenco in visoko gostoto moči 

☑️Dr. Luka Lorbek : Analiza globalnih optimizacijskih algoritmov za dimenzioniranje kapilarnih cevi  

☑️Dr. Stefano Dall’OlioRegenerativna elastokalorična hladilna naprava / toplotna črpalka z dolgo življenjsko dobo in prebojnimi karakteristikami

 

 Za več informacij obiščite: ICR 2023